Agent 38
"Sofia här!

Det mediala och andliga har jag egentligen haft med mig alltid, sedan barnsben och jag har alltid varit intresserad av det.
Tidigare försökte jag tyvärr hålla nere och bromsa den här sidan av mig själv på grund av att det fanns vissa i min närhet som misstyckte...
Gick vidare och har nu allt mer börjat förstå att jag är redo att, i tidigare liv, gått igenom mycket som gjort mig till just den jag är idag!
Vet att vi ju alla lever våra jordeliv för att lära oss mer om både oss själva samt för att utvecklas och om jag kan hjälpa någon finna just sin väg i livet är jag glad!
Bland annat gick jag med i en medial studiecirkel, där jag lärt mig mycket och jag utbildar mig nu till Medium och Intuituv Healer.
Många tycker att "Det Andliga" är så konstigt men allt runt omkring oss består ju av energier i olika former och tillstånd. Fast form, flytande form, gasform och som ljus, ljud, värme. Även våra tankar består av energier. Våra hjärnor sänder ständigt ut elektriska vågor - energi, som är mätbara och våra hjärtmusklers sammandragningar styrs även de av elektriska impulser ...
Detta är ju naturligt och vetenskapligt bevisat inom fysik, kemi, biologi osv.
Sedan finns det även sådant vi inte alltid riktigt förstår så som att våra Själar, vid den tidpunkten då vi dör övergår till en annan dimension, det som många (inklusive jag) kallar för "Andra Sidan".
Energi övergår i olika tillstånd och former och kan med våra olika sinnen förnimmas på olika sätt oavsett vilken dimension den befinner sig...

Får budskap och tecken till mig genom intuitionen och som inre bilder och genom att jag ser, känner och hör. Drömtillståndet är ytterligare en annan dimension och drömmar kan också ge mig budskap.
Jag har stark intuition och är känslig för energier och känner in...
Använder mig även av pendel och Änglakort samt får hjälp via Ärkeänglarna, Änglarna och mina Andliga Guider.

Mitt ordinarie arbete är musiklärare och frilansande musiker i violin, viola och stråkensemble och jag är utbildad Instrumental- och ensemblelärare vid Musikhögskolan i Örebro. Är även sångutbildad.
I mitt yrke möter jag dagligen människor i alla de åldrar. Yngsta eleven jag haft var 4 år och spelar än idag och den äldsta har passerat pensionsålder...
Musik och även dans, att läsa, utöva teater och skapa med mina egna händer hjälper mig mycket i vardagen genom att den ger positiva energier och öppnar upp medvetandet på många olika plan. Såväl inre som yttre! Och så är det ju så roligt! Utan musik - inget riktigt liv, hihi!

Vill finnas för Dig som kund och hjälpa Dig på Din väg genom livet och ge Dig hjälp med olika frågor och tankar. Du är varmt välkommen att ringa!

Kramar! / Sofia