Agent 37 Emma
Hej kära du och välkommen till mig!
Jag heter Emma. Jag är utbildad certifierad massör och spaterapeut samt jobbar även medialt med änglakort, orakelkort, min intuition, healing och pendel. Jag hör och känner mycket av den andliga världen i min kropp. I min vardag får jag ofta till mig olika tecken, känslor, dofter och bilder som är till stor hjälp både gällande mitt eget liv och när jag hjälper andra medmänniskor. Jag håller även på att utbilda mig till medium, inom djurkommunikation, andlig intuitiv healing samt inom tarotkort.
Jag drömmer jättemycket om nätterna, det har jag gjort sedan barnsben. Jag är mycket ute och ”jobbar” i mina drömmar, får till mig många budskap i mina drömmar eller drömmer om tidigare liv. Jag ber ofta om hjälp, stort som smått, från ärkeänglarna, skyddsänglarna, guiderna och ens närstående i andevärlden.
Jag har egentligen alltid varit medial och känslig för andras energier, både från levande människor och från andevärlden. Vi föds alla med ”gåvan”. Jag började intressera mig mer som tonåring för det andliga. Sedan handlar det om hur man själv väljer att utveckla denna gåva. Man måste träna, precis som med allt annat i livet.
Fast det var först för några år sedan som jag valde att utveckla min mediala sida ordentligt, genom att gå med i en medial cirkel tillsammans med ett gäng andra mediala kvinnor och sedan dess har en helt ny värld öppnat sig, med så mycket styrka, glädje, värme och kärlek.
Jag känner att mitt uppdrag här på denna planet är att hjälpa andra människor och djur att må bra både på insidan och utsidan, oavsett om det gäller att kommunicera på olika nivåer, tolka änglakort, jobba med pendel, ge healing eller andra kroppsbehandlingar.
DITT välmående står i fokus hos mig, inifrån och ut. När du pratar med mig, så möter du en empatisk, kärleksfull, lugn, harmonisk person med ett stort hjärta. Här finns plats för alla!
Jag har tystnadsplikt, så det som sägs till mig stannar hos mig. Jag svarar gärna på dina olika livsfrågor med hjälp av änglakort, orakelkort och pendel.
Jag önskar dig en fortsatt underbar dag, sköt om dig!

Varma kramar, Emma